Take-away gerechten

Voorgerechten

Tatziki met brood 2p

Onze tzatziki is gemaakt met yoghurt, knoflook en kruiden, en wordt geserveerd met zacht en licht knapperig brood

Chicken Samosa bucket 2p (6 stuks)

driehoekig samosa met een smakelijke vulling van gekookte en gekruide kip, samen met andere ingrediënten zoals uien, kruiden, aardappelen, groenten.

Gemarineerde bloemkool (Pakora) 2p (12 stuks)

Een populaire Indiase snack: kleine bloemkoolroosjes gemarineerd in smaakvol beslag, geserveerd met huisgemaakte saus.

Fish pakora bucket 2p (8 stuks)

Een geweldige Zuid-Aziatische lekkernij. Onze visstukjes zijn perfect gemarineerd in een smakelijk kruiden- en grammeelbeslag

Exotische Tijger scampi Pakora 2P (6 stuks)

een exotische traktatie die de zintuigen prikkelt. Sappige tijgergarnalen, gemarineerd in een geheime mix van kruiden, omhuld met een knapperig beslag.

Hoofdgerechten

Immigrand scampi

Tomatenpuree verrijkt met peterselie, gember- en knoflooktonen, ui, kerstomaten, citroen en verrukkelijke Indiase kruiden voor een ongeëvenaarde smaakexplosie.

Ginger chicken

Laat je zintuigen ontwaken met onze Ginger Chicken. Sappige stukjes kip, doordrenkt met de verfijnde smaak van verse gember, knoflook en speciale kruiden.

Butter chicken

Proef de rijke smaak van onze Butter Chicken. Malse stukjes kip in een romige tomatensaus, verrijkt met boter en een harmonie van kruiden en cashewnoten

Non-Veggie

Karahi Chicken

Een hartige belevenis met mals kip, bereid in een traditionele karahi (wok) met een blend van exotische specerijen en verse ingrediënten.

Mango chicken

Proef de tropen met onze Mango Chicken. Sappige stukjes kip baden in een zijdezachte saus van verse mango's en speciale kruiden.

Chicken tikka masala

Geniet van de iconische smaak van India met onze Chicken Tikka Masala. Sappige stukjes kip, met een romige tomatensaus, verrijkt met een mix van kruiden.

Fish biryani

Ontdek de perfecte harmonie tussen zachte, aromatische rijst, verse groenten en malse vis in onze Fish Biryani

Lamsmasala

Ervaar de weelderige smaken van onze Lamsmasala. Mals lamsvlees, gestoofd in een weelderige saus en tomaten, voor een onvergetelijke smaaksensatie.

Coconut Lime Chicken

een exotische smaakexplosie met onze Coconut Lime Chicken. Malse kip doordrenkt met de frisheid van kokosnoot en limoen, gecombineerd met een mix van kruiden.

Veggie

Soya chilli

Proef de perfectie van onze Soya Chilli. Sappige sojastukjes gewokt in een krachtige chilisaus met knapperige groenten.

Karahi paneer

Zacht gebakken paneer (Indiase kaas) gecombineerd met een rijke mix van specerijen en bereid in een traditionele karahi.

Dal makhani

Een hartverwarmende Indiase klassieker, bereid met bruine linzen, gesudderd in een boterachtige tomatensaus met een vleugje specerijen.

Chilli paneer

Laat je smaakpapillen dansen met onze Chilli Paneer. Zachte stukjes paneer (Indiase kaas) met een krachtige chili-saus, groenten en een explosie van smaak.

Mix Veg

Een kleurrijke symfonie van verscheidenheid en smaak wacht op je met onze Mix Veg. Knapperige seizoensgroenten, perfect bereid in een geurige saus.

Soya Masala

Ontdek de heerlijke wereld van onze Soya Masala. Sappige sojastukjes, doordrenkt met een rijke mix van kruiden en specerijen, voor een smaakexplosie op je bord.

Extra's

Special naan

Cheese naan

Rijst

Garlic naan

Mango pickle

Garlic-Pikant Naan

Apple Yoghurt

Butter naan

Verse Pikant saus

Onion naan

Binnenkort lekker komen eten?